namen MP.jpg

Battlefield Tours

Flanders Battlefield Tours     

Flanders Battlefield Tours organiseert private tours voor individuele bezoekers an kleine groepen tot 16 personen. Deze zijn hoofdzakelijk Engelstalig, maar kunnen op aanvraag ook in het Nederlands.

+32 (0)57 360 460 - info@ypres-fbt.com - www.ypres-fbt.com

Frontline Tours

Wij nodigen u uit in het comfort van onze air-conditioned Mercedes minibus, voor een boeiende, informatieve en onvergetelijke rit in Flanders Fields en haar ongelooflijke geschiedenis.

+32 (0)57 859 935 - info1@frontline-tours.com

Fietsen in de frontstreek

Ontdek de 1914-1918 frontstreek met de fiets, onder begeleiding van een gids.
De ritten zijn echter geen competitie maar een trektocht langs wegen die uitgezocht zijn voor hun historische en landschappelijke waarde.
Oude Vestingstraat 17 bis - 8500 Kortrijk

+32(0)475 810 608 - Carl.ooghe@gmail.com - http://www.cyclingthewesternfront.co.uk/

Battlefield Exploration

Battlefield Exploration biedt gespecialiseerde slagveldbezoeken aan. Naast de standaard tours in de Ieperboog (Ypres Salient), begeleiden wij u ook graag op de slagvelden van België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

+32(0)486 968 307

info@battlefieldexploration.com - http://www.battlefieldexploration.com/

Flanders Fields Memorial Flight

Alfa Flight biedt vluchten aan waarbij de toeristen de mogelijkheid krijgen om het uitgebreide oorlogspatrimonium van de Westhoek te ervaren vanuit een heel ander perspectief. Onze "Flanders Fields Memorial Flight" is een 1 uur durende vlucht met een Robin DR400 vliegtuig (Piloot + 3 passagiers) en vertrekt vanuit de internationale luchthaven Kortrijk-Wevelgem.

+32(0)475 707 638

info@alfaflight.be - http://www.alfaflight.be/

Cycling In Flanders Fields

Onze missie? Op maat gesneden en professioneel begeleide fietstours langs "Vlaamse Velden" (ook meerdaagses mogelijk). Met focus op diverse thema's: het verhaal van de Groote Oorlog uiteraard, maar we gaan ook op zoek naar andere historische en qua natuur en landschap boeiende sites in de Westhoek-regio. Komende van de kust of Brugge maken we aangepaste routes met Ieper als ankerplaats (bagagetransfers mogelijk). Frans-Vlaanderen ligt vlakbij en ook de heuvelzone biedt sportieve uitdagingen. De rijke wielerhistoriek kan dus evengoed een thema zijn, waarbij ex-profrenners ons soms mee vergezellen. Fietsen ‘In Flanders Fields', dat is bovenal een wonderlijke ontdekkingstocht langs historisch beladen landschappen, waar de tijd soms nog lijkt stil te staan. Onderweg of achteraf wacht de beloning voor de geleverde inspanningen: ‘couleur locale', w.o. de rijke streekbieren- en trappistencultuur in pittoreske cafeetjes of restaurantjes.Benut tevens ons fietsverhuur! Lichte stadsfietsen, electrische of zelfs heuse racefietsen beschikbaar.

+32 (0)477 592 382

info@bikingbox.be - www.bikingbox.be www.cyclinginflandersfields.com

Cruising along the frontline met motorfietsen

De organisatie biedt zowel standaard, als op maat gemaakte ritten aan. Hierbij neemt de gids de taak op zich om, als voorrijder, u langsheen de mooiste en minder gekende wegen van de Westhoek te leiden. Er wordt tijdens de ritten gebruik gemaakt van een professioneel en modern intercomsysteem, waardoor het een leuke, ontspannen en zo veilig mogelijke ontdekkingsreis wordt, langsheen de voormalige slagvelden van de Eerste Wereldoorlog. Zin in een testrit of geen eigen motor ter beschikking ? Wij regelen voor u - op aanvraag - het verhuur van Royal Enfield motoren (500cc) of een gloednieuwe Vespa.

+32 (0)472 302 970 - www.cruisingalongthefrontline.be